افتتاح مرکز بهداشتی درمانی روستای ینگه قلعه فاروج
مرکز بهداشتی درمانی روستای ینگه قلعه فاروج به مناسبت هفته دولت افتتاح می شود.
به گزارش وب دا سرپرست شبکه بهداشت فاروج گفت:در هفته دولت مرکز بهداشتی درمانی ینگه قلعه فاروج افتتاح می شود.
دکتر"فریبرز صادقیان"اظهار داشت:مرکز بهداشتی و درمانی روستایی ینگه قلعه با 2۰۰۰ متر مربع زیربنا و800000000تومان اعتبار به بهره برداری می رسد.
دکتر"صادقیان" از دیگر پروژه های قابل افتتاح این هفته به افتتاح خانه بهداشت سه گنبد این شهرستان اشاره کرد و افزود:این پروژه بامساحت ۶۰۰متر مربع و زیربنای ۶۰ مترمربع و با مبلغ ۵۲۰۰۰۰۰۰تومان از منابع داخلی در هفته دولت افتتاح می شود.
به گفته وی در این هفته شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فاروج همانند سایر ادارات در حالت آماده باش بوده و ریاست شبکه بهداشت در جلسات ودهگردشی هایی که فرمانداری اعلام نموده حضور پیدا خواهد نمود و نصب بنر و پارچه به همین مناسبت در شبکه و بیمارستان نیز از دیگر برنامه های این شبکه در هفته دولت است.
دکتر "صادقیان"همچنین به تجهیز و بهره برداری از آزمایشگاه مرکز بهداشتی باش محله به مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰۰۰تومان اشاره کرد.
وی افزود:جشن روز پزشک و کارمند و تقدیر از پزشکان و کارمندان نمونه و معرفی ۳ کارمند نمونه به فرمانداریها نیز از دیگر برنامه هایی است که در این هفته اجرایی می شود.